DÜZCE / MERKEZ - Çamköy Fatma Gösterişli Ortaokulu

Çamköy Fatma Gösterişli Ortaokulu

Çamköy Mahallesi 3274 Sk. No15 DÜZCE
Vizyon
Her zaman görev bilinciyle hareket eden, sorumluluklarını bilen, ülkesini seven, koruyan, sahip çıkan, teknolojik ve çağdaş gelişim değişikliklerini yakından izleyen, bir üst öğretim kurumuna daha donanımlı bireyler yetiştiren, sosyal ve kültürel etkinliklerde adından söz ettiren ve gurur kaynağı olan bireyler meydana getiren bir eğitim-öğretim kurumu haline gelmek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çalışan ve çağın getirdiği yeniliklere açık olan, geleceğe güvenle bakan, milli ve manevi değerlere önem veren, kaliteli bir eğitim için gerekli personel ve teknolojik donanıma sahip, yenilikçi, katılımcı, dürüst, bilime önem veren ve inanan, kendini sürekli geliştiren, değişime açık, azimli, kararlı, üretken, paylaşan nesillerin yetişmesine öncülük eden kurum olmak
Başarılar
2011/2012 Eğitm Öğretim yılında Yıldız Erkekler Futbol müsabakalarında Düzce Şampiyonu olarak katıldığı Bölgesel gruplardanda 1. çıkarak Türkiye´de ilk 32 takım arasında yer almıştır.
08:40 -15:00
Doğalgaz ile ısınmaktadır.
Düzce´ye 4 km uzaklıktadır.
Düzce´ye bağlı Çamköy Mahallesinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Çamköy İlkokulu 1964 yılında Akçakoca yolu kenarındaki 5 derslikli binasında eğitim öğretime başlamıştır. Uzun bir süre bu binada hizmet verdikten sonra 1992 yılında bugünkü binasına taşınmıştır. 1998-1999 eğitim-öğretim yılından itibaren 8 yıllık ilköğretim okulu haline getirilmiştir.2012/2013 Eğitim Öğretim yılında Çamköy Fatma Gösterişli Ortaokulu olarak hizmete devam etmektedir.