DÜZCE / MERKEZ - Çamköy Fatma Gösterişli Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşandı. Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda derpem ve tahliye tatbikatı düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığınca yarı yıl tatilinden önceki son haftada uygulanan sosyal etkinlikler kapsamında öğrencilerimizle yemekte bir araya geldik.Ziyaretleri ile öğrencilerimizi mutlu eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emrullah AYDIN'a, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız Sayın Talha CEBECİ ve Bekir GÜRLER'e , İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Mustafa KAYRANCIOĞLU'na, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge biriminde görev yapan Sayın Özge ÇELTEK'e çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyet'imizin 100.Yılı münasbetiyle program düzenlendi. Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

13 Ekim Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda tatbikat düzenlendi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun.

May

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Evvel Zaman İzinde projesi kapsamında düzenlenen masal yazma yarışmasında öğrencimiz Nuray ÖZDEMİR İl birincisi olmuştur. Öğrencimiz ödülünü İl Milli Eğitim Müdürümüz Tamer KIRBAÇ'tan almıştır.  Öğrencimizi ve öğretmenelerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuzda Anneler Günü kutlama programı düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.